Johanna Eliasson - Ägare Designgruppen

Det är mig du träffar i ditt första möte tillsammans med vår arbetsledare Tobias Westman. 
Jag är i grunden ritarare för byggnationer, el och VVS.  Jag ritar även kök/badrum och invändiga snickerier eller bygglov.

Jag har jobbat inom branchen i snart 14 år både mot företag och privatkunder, innan dess läst en 3 årig  utbildning för mitt yrke inredningskonsult/arkitekt. Både inom design, byggritningar och konstlära.

Jag finns för dig som kund för att lättare kunna samordna dina bryggprojekt med både ritningar och planera så ditt byggprojekt går så smidigt som möjligt. Allt för att  ditt byggprojekt ska få en  så bra början och ett bra slut med rätt förutsättningar att lyckas. 

Designgruppen tillsammans med byggföretaget  Westman VVS & Bygg är det kompletta byggföretaget som slogs ihop och som skapar nya hem till våra kunder.
Hos oss möter du  vårt team med 5 duktiga snickare, platsättare, målare, inredare  och VVS-montör.

Vill du följa våra projekt? 
På Instagram Designgruppen hittar du allt från vårt dagliga arbete och inspirerande bilder. Hoppas vi ses!  

 
Telefon: 0738440177
Mail: designgruppenikalix@gmail.com 
Instagram Designgruppen 

 

Tobias Westman- Ägare Westman VVS & Bygg 

Med sina 17 år som VVS-montör tog han steget vidare in i byggbranchen. Idag jobbar Tobias främst som arbetsledare för sitt snickarteam och bygger upp eller renoverar kunders hem. 
 
Tobias har alltid haft en brinnande intresse för att vidareutveckla byggbranchen, även kunna hitta kreativa lösningar både inom VVS och Bygg. Nogrannhet är en grundlag han har vid varje projekt, med det vinner du både proffsigt utförande men även nöjda kunder. 

 

Telefon: 0706868143
Mail: westmanvvs@gmail.com